Nyeste anmeldelser

Min muse

Storslået roman om skabertrang, kunst og kærlighed tager pusten fra læseren og overrasker til sidste side. Jessie Burton, som skrev den eminente ’Dukkemageren’, er tilbage med…

Takt og tone

Emma Gads fyndige råd om god etikette er genudgivet i en smukt illustreret udgave for at fejre bogens 100 års jubilæum. ”Vær ikke snobbet. Vær ikke vigtig. Vær ikke underdanig.…

Min yndlingsklassiker

En klassiker er en bog som alle kender, men få har læst, sagde Mark Twain. Man kan også kende en klassiker på dens evne til at fascinere og inspirere på tværs af tid og sted.

Litteratursidens anmeldere anbefaler deres yndlingsklassikere. Støv dem af fra reolen eller lån dem på biblioteket eller på eReolen og tag dem med på sommerferie.

Læs mere

200 års jubilæum

Frankenstein eller den moderne prometheus

Den snart 200 år gamle roman om Frankensteins monster er meget mere end gys og gotik. Den er en dybt rørende fortælling om identitet og søgen samt en påmindelse om, hvor lidt vi ved om vores medskabninger.

Læs mere

A-Å bogliste oversigt 2

60 års jubilæum

Den kroniske uskyld

Klaus Rifbjerg er en uomgængelig mastodont inden for nyere dansk litteratur. 'Den kroniske uskyld' er hans absolutte hovedværk.

Originaludgave: 1958

Læs mere